Monday , April 6 2020
Home / Cosuri de gunoi pentru exterior / Cosuri de gunoi exterioare
Cos-de-gunoi-selectiv-exterior
Cos-de-gunoi-selectiv-exterior

Cosuri de gunoi exterioare

I n orice localitate moderna si civilizata e nevoie de cosuri de gunoi, de multe feluri si cu multiple intrebuintari. Ele sunt necesare la mentinerea curateniei in zonele publice, oricare ar fi acestea: trotuare, parcuri, alei, piatete, zone pietonale, parcari subterane si parcari supraterane, bulevarde si cladiri publice.

Toate tipurile de cosuri de gunoi sunt obiecte de mobilier urban. Exista multe astfel de obiecte: banci, stalpi sau balustrade, pavaje, jardiniere sau locuri de joaca, toate sunt necesare pentru organizarea eficienta a vietii citadine. Dar cele mai importante dintre toate sunt aceste obiecte sunt aceste cosuri de gunoi, disponibile intr-o gama larga de forme, culori, dimensiuni si materiale. Va oferim toate aceste optiuni de cosuri de gunoi si asiguram o calitate superioara, o proiectare inteligenta a structurilor constructive si respectarea deplina a normelor europene in materie de ecologie, protectia mediului si colectare selectiva a deseurilor. Cand va hotarati sa achizitionati si sa montati cosuri de gunoi este important sa stiti toate detaliile despre locul unde doriti sa le amplasati si despre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti. Locurile publice sunt ale fiecaruia si ale tuturor, asa ca trebuie sa respecte norme de urbanism stabilite de autoritatile locale.

Va oferim consultanta pentru alegerea unor cosuri de gunoi care sa respecte cerintele ecologice, sa utilizeze materiale omologate si sa foloseasca culorile potrivite pentru marcarea tipurilor de deseuri in cadrul colectarii selective. Este importanta si alegerea unor sisteme de prindere adecvate, asa ca va punem la dispozitie si acest accesoriu pentru cosuri de gunoi, impreuna cu elementele de siguranta si cu structurile de rezistenta aferente.

Culorile pentru cosuri de gunoi din Uniunea Europeana utilizate pentru colectare selective sunt albastru pentru hartie, verde pentru sticla si galben pentru plastic sau metal. Aceste cosuri de gunoi pot fi asezate in cladiri de birouri, institutii, spatii comerciale, la intersectia marilor bulevarde. Sunt si cosuri de gunoi care se monteaza pe stalpi de pe strazi sau sunt amplasate pe trotuar, in statiile de troleibuze si pe alei in parcuri.

Despre Mobilier stradal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *