Thursday , April 2 2020
Home / Banci parcuri / Banci pentru parcuri personalizate
Banci pentru parcuri seria REFLECTION
Banci pentru parcuri seria REFLECTION

Banci pentru parcuri personalizate

Banci pentru parcuri din seria REFLECTION realizate la comanda si personalizate conform cererii dvs, atat din punct de vedere al dimensiunii cat si al culorii.

Oamenii unui oras au nevoie de banci pentru parcuri, caci asa se asigura confortul urban dorit de noi toti, indiferent de varsta. Trebuie sa ne odihnim la umbra arborilor si sa ne relaxam in natura. Nu putem sa ne luam concediu in fiecare saptamana, dar putem merge in parc aproape in fiecare zi. Dotarile cu banci pentru parcuri sunt prioritare intre obiectele de mobilier urban. Materialele utilizate trebuie sa fie rezistente si sa aiba un aspect placut. Expunerea la precipitatii si temperaturi extreme determina riscul de degradare. Amplasarea acestor banci pentru parcuri in zone publice, de trafic intens inseamna si pericol de distrugere sau vandalizare. Toate aceste probleme la banci pentru parcuri sunt rezolvate prin utilizarea unor materiale inalt calitative, precum fibra de sticla, care sa ofere certitudinea unei folosiri indelungate, la standardele dorite. Va punem la dispozitie diverse modele de banci pentru parcuri, alaturi de dotari pentru spatii de joaca, chioscuri, foisoare, cosuri de gunoi si alte obiecte de mobilier urban necesare in spatiul public.

Banci pentru parcuri la cele mai bune preturi

Folosirea intensiva a acestor banci pentru parcuri determina importanta alegerii unor structuri robuste, care sa nu permita rupturi, fisuri, zgarieturi. Sistemele de prindere pe sol sunt foarte importante pentru siguranta. Culorile alese la aceste banci pentru parcuri trebuie sa fie in armonie cu peisajul, sa nu fie tipatoare sau pesimiste, caci ele pot sa aduca un plus de farmec proiectului peisagistic in ansamblul sau.

Amplasarea de banci pentru parcuri se face in functie de trasarea aleilor si de fluxurile de vizitatori in diferite arii de acces. Aceste obiective de interes general sunt esentiale pentru sanatatea oamenilor si trebuie sa fie indemana oricui, indiferent de varsta sau pozitie sociala. Astfel, modelele moderne de banci pentru parcuri sunt proiectate sa respecte principii ergonomice stricte, sa indeplineasca normele europene de asigurare a calitatii si de protejare a mediului.

 

Detalii tehnice

  • Pot fi montate pe orice suprafata
  • Banci pentru parcuri cu sistem metalic tratat cu pulbere de oxiron
  • Rezistenta mare la intemperii
  • Lemnul este tratat cu rasini poliesterice de inalta densitate
  • Banci pentru parcuri antivandalism
  • In functie de dimensiunile solicitate pot avea 2, 3 sau patru sisteme de prindere
  • Garantie 10 ani

Culori

Accesati imaginea de mai jos pentru a putea analiza culorile in care pot fi realizate seria de banci pentru parcuri CEDAR.

culori banci pentru parcuri
culori banci pentru parcuri

Detalii pret

Despre Mobilier stradal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *