Thursday , April 2 2020
Home / Banci parcuri / Banci pentru parcuri la comanda
Banci-pentru-parcuri-seria-CEDAR
Banci-pentru-parcuri-seria-CEDAR

Banci pentru parcuri la comanda

Banci pentru parcuri, realizate la comanda din cele mai bune materiale, cu fiabilitate inalta si extrem de rezistente la intemperii.

In zilele noastre putem spune ca oamenii au nevoie de banci pentru parcuri pentru a se asigura confortul urban al unui oras. De aceea, este foate important ca oamenii, indiferent de varsta sa se poate relaxa la umbra copacilor, pentru a se sustrage pentru o clipa de la monotonia orasului, deoarece nu putem merge in concediu in fiecare saptamana, insa din fericire, putem mege in fiecare zi in parc. Prin urmare dotarile cu banci pentru parcuri ar trebui sa fie prioitare pentru a asigura un nivel de confort sporit in mediul citadin.

Pentru a asigura un nivel calitativ la standarde superioare, materialele utilizate trebuie sa aiba un aspect placut si sa fie rezistente atat la precipitatii, cat si la temperaturi extreme, elemente care pot produce degradarea in timp. O solutie pentru aceaste probleme o reprezinta utilizarea de materiale calitative precum fibra de sticla, care poate sa ofere certitudinea unei folosiri pe termen lung, la cele mai inalte standarde.

Banci pentru parcuri la comanda

Deoarece aceste banci vor fi folosite intensiv, este importanta alegerea unor structuri care sa nu se rupa usor, sau sa se fisureze. De asemenea sistemele de prindere la sol sunt foarte importante pentru siguranta, dar nu in ultimul rand, culorile alese trebuie sa fie in concordanta cu peisajul si culoarea locala pentru a aduce un plus de culoare proiectului peisagistic.

Amplasarea bancilor trebuie sa tina cont de trasarea aleilor si de nivelul fluxului de vizitatori din diferitele zone ale parcului. Aceste elemente sunt foarte importante, deoarece bancile trebuie sa fie la indemana oricui indiferent de pozitia sociala sau de varsta. In plus, modelele moderne de banci pentru parcuri trebuiesc sa indeplineasca normele europene de protejare a mediului si a calitatii, fiint proiectate sa respecte anumite principii ergonomice destul de stricte.

Este necesara  dotarea parcurilor cu diferite modele de banci pentru a putea sporii confortul citadin in funtie de zona in care sunt montate, deoaece oamenii au nevoie de banci care pot asigura confortul si odihna , dar si activitatea fizica regulata intr-un cadru cat mai inspirat, departe de orasul zgomotos.

Dotarea parcurilor este prioritara  pentru a determina un nivel calitativ ridicat al intregului proiect de amenajari, aceasta fiind baza proiectului care de obicei presupune un grad mai mare de complexitate. In aceste conditii este necesara folosirea unor materiale variate in functie de proiectul si necesitatile fiecarui parc.

Banci pentru parcuri si gradini publice

Practic puteti alege dintr-o multitudine de modele si dimensiuni de banci pentru parcuri, construite din lemn tratat cu vopseluri speciale, care sa pastreze lemnul pentru perioade indelungate si care sa il fereasca de interperii. Toate bancile au un design atractiv, iar elementele metalice sunt create astfel incat sa se asorteze cu stilul si peisagistica parcului.

Pe langa bancile clasice, mai exista si o diversitate de modele de banci care sunt din ce in ce mai apreciate pentru parcurile moderne, acestea fiind construite din marmura compozita, rasini speciale si praf de ciment. Din ce in ce mai  multe locatii sunt dotate cu astfel de banci pentru parcuri, deoarece imprima un plus de culoare, inveselesc peisajul si practic pun in valoare vegetatia din jur.

Crearea de banci pentru parcuri reprezinta un domeniu important si  sunt necesare echipe mixte de arhitecti, , ingineri peisagisti, designeri si intotdeauna in cautarea de materiale  si tehnici inovative.

Detalii tehnice

  • Pot fi montate pe orice suprafata
  • Banci pentru parcuri cu sistem metalic tratat cu pulbere de oxiron
  • Rezistenta mare la intemperii
  • Lemnul este tratat cu rasini poliesterice de inalta densitate
  • Banci pentru parcuri antivandalism
  • In functie de dimensiunile solicitate pot avea 2, 3 sau patru sisteme de prindere
  • Garantie 10 ani

Culori

Accesati imaginea de mai jos pentru a putea analiza culorile in care pot fi realizate seria de banci pentru parcuri solicitata de dvs.

culori banci pentru parcuri
culori banci pentru parcuri

Detalii pret

Despre Mobilier stradal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *